Nachtgasten Peepshow

Nachtgasten Peepshow Steun project

Large_ng_peepshow

Help mee met de bouw van de Nachtgasten Peepshow!

Wij willen een nieuw, revolutionair project realiseren: de Nachtgasten Peepshow. Lekker gluren door een kijkgat om daarna meer te willen. Live geïmproviseerd, voor uw ogen. Een volwaardige Nachtgasten scène van 5 minuten. Speciaal voor festivals en andere gelegenheden waar de toeschouwer in een korte tijd toch iets volwaardigs wil zien.

Om dit project te realiseren is geld nodig. Nachtgasten is een stichting zonder winstoogmerk, met als doel op zoek te gaan naar een nieuwe manier van theater maken. Uit de inkomsten van voorstellingen en steun van een aantal fondsen, financieren we onze stichting. Maar om dit project te realiseren hebben we extra geld nodig. En daarom doen we een beroep op onze fans via crowdfunding.

De Nachtgasten Peepshow

Nachtgasten staat bekend om zijn avondvullend Improvisatietheater. Met de nadruk op avondvullend. Een voorstelling duurt al gauw 2 1/2 uur. Maar hoe leuk is het als je als voorproefje even een klein stukje Nachtgasten kan zien, wat ook daadwerkelijk op dat moment geïmproviseerde scènes zijn? Dat kan met de Nachtgasten Peepshow! Speciaal voor festivals en andere gelegenheden waar de toeschouwer in een korte tijd toch iets volwaardigs wil zien. Jij als toeschouwer bepaalt de omstandigheden: wie zijn de personages, waar zijn ze en waarom zijn ze daar? En ook de geheimen worden door het publiek bepaald. En met deze ingredienten gaan de acteurs hun scène spelen. 

Waarvoor is het geld nodig?

Voor de Nachtgasten Peepshow willen we scenografe Liesje Knobel een houten kubus laten bouwen met aan elke zijde twee kijkgaten. In totaal kunnen dus 8 toeschouwers tegelijk naar de peepshow kijken.

In de kubus worden door de acteurs van Nachtgasten de scènes gespeeld die het publiek voor hen kiest. Met minimale middelen aan decor, wordt een maximaal effect bereikt om de scènes van plaats te onderscheiden van elkaar. Zo komt er een plexiglazen dak op met ledverlichting waardoor de situatie zich binnen of buiten, 's nachts of overdag kan afspelen. Uitklapbare en uitschuifbare decorstukken kunnen de kleine ruimte in een paar seconden volledig doen transformeren. Het enige wat hetzelfde blijft zijn de twee acteurs in de ruimte die daar niet weg kunnen en dus gedwongen zijn de scène tot een goed of niet goed einde te brengen.

Meer info

Donateurs

 • Bart Brinksma

  07.12.2015 01:14 uur

  Erg leuke voorstelling gezien vanavond. Ook het deel voor de pauze was al goed.

 • Elisabeth Friederichs

  28.11.2015 23:45 uur

  Fantastische voorstelling gezien in Deventer! Jullie hebben er een supporter bij!

 • Chantal Kunst

  22.11.2015 22:37 uur

  Nachtgasten is een geweldig leuk concept!

 • Hans Tromp

  20.11.2015 14:34 uur

  Geweldige performance in Oss!

 • Anneke Hoonakker

  05.11.2015 18:22 uur

  Al enkele erg leuke voorstellingen van Nachtgasten in theater Bouwkunde gezien, dus ik ben benieuwd naar het nieuwe project.

 • Tessa Friedrich

  04.11.2015 17:50 uur

  Jullie zijn te gek! Hoop dat het jullie lukt

 • Martina van Baal

  21.10.2015 23:23 uur

  Laaiend enthausiast over wat jullie in Orpheus lieten zien. Daarom steun ik Jullie project

 • Jos en Annemieke Peters

  20.10.2015 17:38 uur

  Leuke gasten die Nachtgasten, met creatieve ideeën, durf en liefde voor het vak.

 • Roland Helmer en Hetty Schippers

  15.10.2015 15:51 uur

  De Nachtgasten staan al vele jaren hoog op ons theaterbezoeklijstje genoteerd. Met dit project breiden ze hun speelveld op een aanstekelijke manier uit, met hopelijk als bijvangst (nog) meer publiek.

 • Hans Sibbel

  02.10.2015 16:26 uur

  Ik ken die gasten weet je. Gewoon goeie gasten weetje. Doen nooit iemand kwaad. Altijd vriendelijk. Hebben focus. Gewoon goeie gasten.

 • Theo de Vries

  23.09.2015 23:13 uur

  Deze gasten verdienen alle steun voor hun originaliteit en creativiteit: geeft allen dus met gulle hand om dit mooie initiatief te steunen en mogelijk te maken!!

 • Maxime Vandommele

  15.09.2015 21:21 uur

  Deze mannen zijn gedreven, droomverwezenlijkend en prettig gestoord! Heerlijke ideeën! Ik kijk we alweer naar uit.

 • Marc

  08.09.2015 10:24 uur

  Wil graag het goede voorbeeld geven via deze eerste donatie voor dit tof project. Hopelijk volgen velen dit voorbeeld!